Apartament spatios in Obzor

Aveti intrebari? Contactati-ne la

0723 824757

Descriere

 Oferim de vanzare un apartament spatios la mare la pret atractiv.

Apartamentul consta din living cu colt de bucatarie, 2 dormitoare, baie cu toaleta, toaleta separata, debara cu masina de spalat, coridor si terasa. Suprafata neta a apartamentului este 75.90 m.p., iar suprafata totala este de 85.30 m.p. Apartamentului ii revine si un depozit de 4 m.p., precum si un loc de parcare.
Livingul si cele doua dormitoare au pardoseala acoperita cu parchet laminat iar incaperile umede cu teracota. Bucataria si baia sunt complet utilate si dotate cu tot necesar. In fiecare camera este instalat cate o unitate de aer conditionat Toshiba.

Apartamentul este situat la etajul 7 (din 8) in complexul de vacanta "Sunrise", in statiunea "Obzor-Nord".
Complexul este de tip inchis si este format din 4 cladiri, oferind in total 300 apartamente de doua, trei sau patru camere, fiecare dintre ele cu o suprafata totala intre 50 si 109 m.p.

 Facilitati in complex:
- Piscina exterioara
- Piscina pentru copii
- Gym
- Sauna
- Baie de aburi
- Loc de joaca pentru copii

De asemenea, exista o receptie, diverse magazine, birouri, o gradinita, sala de fitness si centru de reabilitare, restaurante, precum si cate o cantina la primul etaj al fiecarei cladiri, o banca si un birou de asigurari. Complexul ofera locuri de parcare subterane separate, precum si depozite de stocare pentru uz personal, pentru toate apartamentele din complex. Curtea interioara a complexului a fost amenajata ca un parc, in care exista piscine - pentru copii si pentru adulti, si un loc de joaca pentru copii. In curtea complexului, sunt amenajate si locuri de parcare la aer liber cu drept de folosinta limitat doar pentru proprietarii de locuinte.
Statiunea "Obzor-Nord" se afla in imediata vecinatate a marii, precum si a doua rauri pe fiecare parte, iar la est margineste cu muntele Stara Planina. Astfel, zona ofera oportunitati excelente pentru iubitorii de vanatoare, adaugand inca o sansa de a havig de minune! Aceasta ofera o ocazie excelenta pentru turismul de vanatoare, care este una mai mult posibilitatea de divertisment. In zona sunt planificate pentru a fi dezvoltate si Eco-carari si rute de safari.
Statiunile Obzor si Byala, care sunt situate in imediata apropiere, ofera o varietate de restaurante, locuri de distractie si de sport. Plaja din apropierea complexului este, probabil, cea mai lunga de pe malul Marii Negre din Bulgaria - in jur de 10 km lungime si 30-90 m latime. Nisipul este foarte fin cu o nuanta de culoare aurie.

Locatie

Complexul de vacanta "Sunrise" este situat in statiunea "Obzor-Nord", la granita dintre regiunile administrative Varna si Burgas.
Statiunea este aproape si de alte statiuni renumite, si anume: la nord - oraselul Byala care este la 5 km departare, Varna la doar 60 km, statiunea Nisipurile de Aur la 75 km; la sud - la 2 km distanta este oraselul Obzor, la 30 km distanta este statiunea Sunny Beach, orasul antic Nessebar este la 34 km departaresi orasul Burgas este la 60 de km de complex. Exista o multime de restaurante si locuri de distractie in Byala si Obzor, deoarece activitatea de baza a locuitorilor acestor statiuni este turismul.
Plaja este de aproximativ 8 km lungime si de la 30 la 90 de metri latime. Nisipul este fin granular de culoare aurie. Aceasta este considerata a fi cea mai lunga plaja pe litoralul Marii Negre.
Obzor este o statiune a Marii Negre cu una dintre cele mai bogate si interesante istorii. Oraselul este situat dealurile muntelui Stara Planina, care coboara usor la Marea Neagra. Orasul dispune de o linie de plaja larga, care se intinde de la Capul Sveti Atanas pana la Capul Mona Petra. Celebra plaja Irakli este in apropiere de Obzor. Zona inconjuratoare a Obzorului este deosebit de frumoasa si interesanta. Aceasta este o regiune de multe plaje situate intre stanci de piatra alba. Nu departe este Capul Emine, care este cel mai indepartat punct al muntelui Stara Planina. Aceasta zona este cunoscuta ca si paleocastro si in perioada Medievala aici a fost construita o cetate numita Emona. Capele din piatra au fost construite in regiune si in pesterile de pe coasta se refugiau calugarii si pustnicii.
Azi Obzor este o destinatie turistica destul de cunoscuta, care ofera o gama larga de servicii oaspetilor sai. Cea mai mare parte a hotelurilor aici sunt noi si de lux, si s-au construit doar de curand. Restaurantele Oferta mancaruri variate iar viata de noapte poate satisface cerintele fiecaruia.

Mobilier

  Locuintele sunt formate dintr-un living cu sufragerie si colt de bucatarie; unul, doua sau trei dormitoare, in functie de dimensiunea locuintei, o baie cu WC, (cele mai mari de apartamente au un alt lavoar) si unul sau doua balcoane.
Toate apartamentele sunt cu aer conditionat si au baile si bucatariile complet utilate.

Bucataria este echipata dupa cum urmeaza:
- Top din sticla de ceramica
- Hota si plita electrica
- Cuptor electric
- Chiuveta
- Masina de spalat
- Frigerator
- Dulapioare
- Aer conditionat in fiecare camera

Mentenanta & Management

Sunt oferite servicii de administrare a partilor comune, si taxa de mentenanta cuprinde intretinerea:
- Receptie pe tot parcursul anului
- Parcare
- Garaje
- Curtea si zonele verzi
- Piscinele
- 24/7 Securitate

Pret

  Pret: Apartament cu 3 camere si vedere partiala la mare de la 42 990 Euro

  Num. Ref.: 3050

Specificatii si Facilitati

 • Loc de parcareLoc de parcare
 • Panorama la marePanorama la mare
 • RestaurantRestaurant
 • Constructie nouaConstructie noua
 • MareMare
 • SaunaSauna
 • PiscinaPiscina
 • BarBar
 • Sala de FitnesSala de Fitnes

Localizare

Plaja - 250 m
Aeroport - 55 km

Informatie generala

 • Locatie: Obzor
 • Tip: Apartamente
 • Dormitoare: 2
 • Bai: 2
 • Suprafata: 90 m2
 • Mobilier: Partial mobilat
 • Etaj: 7
 • Num. Ref.: 3050
Imobil vandut / nu este disponibil

Oferte asemanatoare

Obzor Beach Resort

Obzor Beach Resort

1 - 21 - 275 - 124 m2

 • Locatie: Obzor
 • Tip: Apartamente
 • Dormitoare: 1 - 2
 • Bai: 1 - 2
 • Suprafata: 75 - 124 m2
 • Mobilier: Мobilat
52 995 € sau 600 €/m2 Cerere detalii
Top Recomandam 52 995 €

Imobil vandut / nu este disponibil