Byala

  Byala este un mic oras de coasta (populatie aproximativ 2300 locuitori), situat 50 km la sud de Varna si 80 km la nord de Burgas. Acesta este situat intr-o o zona deluroasa cu vederi superbe la mare, cu rasarituri de soare de necrezut pe mare si apusuri de soare in munti - dealurile Muntilor Balcani se intind la doar 6 km sud-vest de Byala.

Pe parcursul ultimilor ani orasul s-a dezvoltat foarte rapid si acum este un loc de vacanta dorit de multi turisti in timpul sezonului de vara. Exista multe hoteluri noi, restaurante, case private si alte atractii ce deservesc localnicii si turistii.

Zona de plaja este de aproximativ 6 km lungime, cu nisipuri fine - plaja de nord este renumita pentru nisipul alb, fin si lagunele frumoase; plaja centrala este cea mai preferata - are multe restaurante, topogane de apa si alte atractii; Unicul port de iahturi este situat pe plaja de sud.

Aproape de Byala, putin mai la sud este situata o alta destinatie de vacanta celebra - Obzor, care prevede, de asemenea, o multime de distractii si divertisment pentru vizitatori.
Transportul este bine organizat - exista rute regulate de autobuz catre Varna, Sunny Beach, Burgas si Obzor, precum si taxiuri private sau companii rent-a-car.

Imobiliare de vanzare in Byala