Kranevo

  Kranevo este un satuc mic, situat intr-un golf, 25 km la nord de Varna. El este situat intre statiunea Nisipuri de Aur si la nord margineste cu o plaja lunga care continua si se uneste cu plaja din Albena.
Plaja larga de nisip, marea curata, fundul marii usor inclinat si izvoarele de apa minerala au determinat cresterea rapida a satului intr-o destinatie turistica competitiva.
Majoritatea hotelurilor sunt mici, desi exista cateva complexe mai mari care sunt construite in ultimii ani. Kranevo este, de asemenea celebru pentru taberele de vara pentru copii organizate in fiecare an. De asemenea, acest loc ar fi potrivit pentru cei cu un buget de vacanta mai mic.

Exista o multime de restaurante, varietate de snack baruri, fast-fooduri, grataruri si diverse alte servicii pentru turisti.

Relativ aproape de Kranevo este celebra manastire in stanca Aladzha. In directie opusa este orasul Balchik renumit pentru palatul reginei Maria si Gradina Botanica.

Drumul principal de coasta trece prin marginea de est a satucului Kranevo. Exista si rute regulate de autobuz spre Varna, Albena si Balchik, precum si taxiuri private 24/7.
Temperatura medie in timpul zilei vara este de aproximativ 25°C, ceea ce face Kranevo un loc minunat odihna si distractie. Climatul este puternic influentat de mare. Vara este insorita si calda.

Imobiliare de vanzare in Kranevo