Santa Marina, complex de vacanta in Sozopol

Aveti intrebari? Contactati-ne la

0723 824757

Descriere

  Bine Ati Venit la Santa Marina Holiday Village – locul unde soarele e la el acasa si-si petrece timpul cu vecinii sai veniti aici din intreaga lume!
Santa Marina este un complex rezidential in prima linie de la mare, conceptul caruia este de a oferi servicii si confort de cea mai inalta calitate. Renumita plaja Regala se afla la poalele complexului iar padurea de brazi ce inconjoara complexul face ca acest loc sa fie si mai placut pentru odihna.
Oferind facilitati unice, conditii de trai excelente si servicii exclusive, Santa Marina garanteaza ca veti savura timpul petrecut aici. Santa Marina este locul ideal pentru vacante de familie, sederi de lunga durata sau chiar trai permanent, oferind rezidentilor un numar mare de piscine, baruri, restaurante, atractii pentru copii, facilitati de odihna si distractie si multe altele.
Planul complexului include 80 vile a cate 3 sau 4 etaje fiecare cu apartamente de diverse suprafete, precum si o serie larga de servicii si facilitati. Vilele sunt dispuse in forma de amfiteatru de-a lungul coastei marine, astfel ca majoritatea proprietatilor sa ofere vedere la mare. Complexul este construit in stilul arhitecturii bulgaresti din perioada renasterii a secolului 19.
70% din suprafata totala de 100 000 m. p. a complexului este dedicata gradinilor, aleelor, locurilor de parcare si altor facilitati.
Santa Marina Holiday Village a fost decernata cu premiul "Complexul de vacanta a anului 2006" la Concursul National in domeniul constructiilor.

  Date si cifre despre Santa Marina Holiday Village:

- Locatie:
  - langa plaja Regala
  - 2 km la nord de Sozopol
  - 34 km la sud de Burgas
  - 424 km la este de Sofia

- Informatie generala:
  - Teren: 100 000 m. p.
  - Procent zone verzi: 70
  - Suprafata totala construita: 100 000 m. p.
  - Vile: 80
  - Apartamente: 1400
  - Centre de agrement si diverse servicii: 5 piscine exterioare, terase pentru bai solare, receptie, portier, 3 restaurante, club de familie cu gradinita pentru copii, in cateva limbi straine, bar ce deserveste piscina, Lobby bar, Piano bar, bucatarie Live, deservire, camera de masaj, magazin de tigari si alcool, centru medical, agentie de turism si servicii rent-a-car, inchiriere de biciclete, transport de la/catre aeroporturile din Varna si Burgas, spalatorie de haine, servicii postale, Pizzerie, Cofetarie, Fitness centru, centru de frumusete, centru SPA, sauna, bai de aburi, diverse terapii de infrumusetare si relaxare.

In Santa Marina gasiti locuinte de diverse suprafete si amplasari. Sunt 4 tipuri de baza de locuinte: garsoniere, apartamente cu doua si trei camere, si garsoniere in doua nivele la mansarda.
Majoritatea locuintelor ofera balcoane cu vederi superbe la mare.
Garsonierele au suprafete de 44-56 m. p. Suprafata lor este divizata in zona de living si de dormit. Coltul de bucatarie este situat langa baie.
Suprafata apartamentelor cu doua camere variaza intre 56 -89 m. p.
Suprafata apartamentelor cu trei camere variaza intre 82 -165 m. p.
In afara de livingurile spatioase, aceste apartamente beneficiaza si de balcoane largi cu vedere panoramica la mare. Garsonierele de la mansarda au suprafete de la 62 la 73 m. p. Fiind situate la ultimul etaj, aceste locuinte ofera vedere excelenta la mare.
In afara de bogata alegere de apartamente si vederi in Santa Marina, aici vi se ofera posibilitatea sa investiti intr-un imobil inca in faza de proiect, in perioada constructiei lui sau intr-o locuinta complet mobilata, gata sa locuiti in ea.

Locatie

  Santa Marina Holiday Village are o locatie excelenta pe coasta de sud a Marii Negre in Bulgaria: chiar deasupra renumitei plaje Regale, 2 km la nord de orasul antic Sozopol si 34 km la sud de orasul Burgas. Aceasta locatie superba a fost aleasa datorita:
• Frumusetii naturii inconjuratoare
• Vederii panoramice la mare
• Acces usor si rapid la drumurile principale si la serviciile zonei
• Potential de investitie sigur Aeroportul International din Burgas e la doar 40 minute cu masina de complex. El este al doilea ca marime aeroport din Bulgaria si asigura zboruri din majoritatea capitalelor din Europa.

Mobilier

  Vilele in Santa Marina sunt construite cu materiale de constructie speciale care corespund perfect climei locale si sunt o combinatie perfecta intre tehnologiile moderne si materialele naturale traditionale: pereti rigizi din caramida rosie, termo- si hidro- izolatie, si gips carton ce permite o finisare perfecta a peretilor interiori. La decorarea vilelor sunt folosite piatra si lemnul, iar acoperisul este din oale ceramice de culoare rosie.

  Pentru apartamentele din Santa Marina sunt oferite sase pachete diferite de mobila.
Toate au fost proiectate astfel incat sa corespunda cerintelor unui hotel de 4 stele.
Pachete de mobila difera dupa culoare, materiale si stil.
Trei dintre ele sunt din lemn solid iar celelalte trei din MDF.
Expertii de la Santa Marina va pot oferi si solutii de design individuale, la cerere. Aceastea pot fi si din alte materiale.
Deasemenea, puteti comanda unitati suplimentare de mobila deja la cea existenta.
Referitor la podeaua din livinguri, sunt oferite doua variante de teracota - Altemira si Mississippi. La etapele incepatoare ale constructiei, puteti alege dintre aceste doua variante sau puteti alege o treia, contra unui cost suplimentar.
Pentru baie deasemenea puteti alege dintre doua variante de design, dar la fel la etapele incepatoare ale constructiei.
Culoarea peretilor imiteaza culoarea nisipului. Ea se potriveste mediului inconjurator si diferitor pachete de mobila.

Mentenanta & Management

  Impozite, facturi utilitati si taxe anuale de management

  Fiecare proprietar de locuinta trebuie sa ia in consideratie trei plati anuale:
1) Fiecare persoana fizica sau juridica in Bulgaria datoreaza doua taxe comunale ca proprietar de locuinta in Bulgaria: impozitul pe imobil si taxa pentru colectarea si reciclarea deseurilor. Valoarea acestor taxe in Santa Marina pentru anul curent variaza intre 40 si 200 Euro.
2) Facturile la utilitati in Bulgaria nu sunt mari. Calculand consumul mediu la electricitate, apa, telefon, Internet, cablu TV, etc., costul total al utilitatilor este in jur de 450 -500 Euro pe apartament pe an.
3) Taxa anuala de intretinere si administrare a complexului pe intreg parcursul anului este stabilita in

Contractul de Management si Intretinere pe care il semnati cu administratia de la Santa Marina. Taxa exacta depinde de suprafata apartamentelor. Deaceea, aceasta taxa variaza de la 600 la 1500 Euro pe an.
Toti proprietarii de locuinte din Santa Marina contribuie la intretinerea generala a complexului platind o taxa anuala. Suma platita depinde suprafata locuintei al carei proprietar sunteti. Taxa de intretinere, scopul acestei taxe si regulile de baza pentru folosinta locuintei sunt specificate in Contractul de Management si Intretinere, care este obligatoriu pentru toti proprietarii de locuinte in complexul Santa Marina. Esenta acestui contract este de a asigura ca acest complex va ramane in continuare un loc placut si confortabil de locuit si-si va pastra aspectul exterior actual.
Intretinerea complexului include partile comune: partile comune ale vilelor si ale intregului complex (gradini, pisicine, parcari, etc.).
Serviciile incluse in aceasta taxa sunt:
• Securitate 24 ore si supravegherea complexului
• Gradinaritul
• Pastrarea gradinilor si zonelor comune curate
• Deservirea echipamentului comun din complex
• Intretinerea piscinelor
• Folosirea unui loc de parcare gratuit de catre proprietari
• Managementul intregului complex
• Administrator la complex
• Receptionist
• Salvamar la piscine
Este important de stiut ca aceasta taxa trebuie platita in ziua transferului drepturilor de proprietate asupra locuintei sau inainte de aceasta. Pentru aceasta plata veti primi o factura. Apoi, taxa anuala de management si intretinere se plateste nu mai tarziu de 31 Decembrie a anului precedent.

  Inchirierea locuitei

  Inchirierea locuintelor se face pritr-un contract separat intre compania de management a imobilelor si proprietarul locuintei. Proprietarii au dreptul sa foloseasca locuinta doua saptamani in perioada sezonului "tare", in restul timpului locuinta este inclusa in traficul turistic. Ca proprietar, trebuie sa mentionati din timp in ce perioada doriti sa folositi locuinta, astfe incat in restul timpului locuinta sa fie inchiriata altor persoane.
Marketingul, publicitatea si promovarea locuintei dumneavoastra turistilor este prima obligatie a companiei de management, conform contractului. Pentru aceasta compania de management a imobilelor semneaza contracte cu operatori turistici si alte organizatii pentru a asigura un procent maxim de ocupare a locuintelor din Santa Marina.
Pentru a putea oferi apartamentul din Santa Marina spre inchiriere, trebuie sa va asigurati ca el este mobilat conform standardelor hotelelor de 4 stele (toate pachetele de mobila oferite de dezvoltator corespund acestor standarde), ca dispune de toate accesoriile necesare (televizor, prosoape, lingerie de pat, farfurii, electrocasnice, s.a.; toate acestea fiind oferite in Pachetul suplimentar de accesorii), sa fiti siguri ca au fost platite toate facturile pentru utilitati (se asigura asistenta pentru aceasta) si sunt acoperite toate cheltuielile de intretinere a locuintei in stare curata.
Managementul de inchirieri este divizat in activitati in perioada cand este ocupata locuinta si cand este libera. In celelalte perioade, inclusiv si iarna, compania de management si intretinere are grija sa achite toate facturile necesare, sa ingrijeasca de locuinta si sa o mentina in stare excelenta pentru a putea fi inchiriata turistilor. In timpul perioadelor cand apartamentul este inchiriat, managerul are grija ca locuinta sa fie pregatita pentru a fi inchiriata (ex. curatenie, sa dispuna de prosoape, lingerie de pat, etc.) Costurile utilitatilor pe aceasta perioada sunt incluse in pretul de inchiriere. Costurile de curatenie zilnica si schimbare a lingeriei de pat deasemenea este atribuita celor ce inchiriaza locuinta. Managerul de inchirieri va va informa sistematic despre perioadele in care locuinta dumneavoastra este ocupata, despre venituri, costurile pe care trebuie sa le suportati in afara sezonului turistic, etc. Pentru marketingul si managementul locuintei dumneavoastra, compania de management aplica o taxa sau un anumit procent din venitul obtinut. Restul venitului revine proprietarului in luna Decembrie a fiecarui an. Plata se efectueaza in contul bancar specificat de proprietar in contract.

Pret

  Pentru a rezerva o locuinta e nevoie sa completati un formular de rezervare si sa platiti un depozit de 2000 Euro in 5 zile de la semnarea formularului de rezervare. Astfel, locuinta aleasa de dumneavoastra nu va fi oferita altor clienti timp de 21 zile calendarice. In aceasta perioada, se va semna un contract preliminar de vanzare-cumparare si va trebui achitata prima rata de cumparare a locuintei. La cerere, va putem oferi toate actele necesare care demonstreaza drepturile de proprietate, calitatea constructiei si detaliile firmei vanzatoare.
Pentru fiecare plata efectuata primiti o factura care arata suma platita, scopul platii efectuate si data platii. Deaceea, trebuie sa completati corect in ordinul de plata urmatoarele date: numele dumneavoastra, numarul vilei si a apartamentului pentru care il rezervati. Urmatorul pas este semnarea contractului preliminar de vanzare-cumparare. O data cu semnarea lui, e necesar sa transferati prima rata de plata, marimea careia depinde de etapa de constructie la care se afla locuinta aleasa.

Sunt oferite mai multe planuri de plata pentru a achizitiona o locuinta in Santa Marina:
1. Pentru vilele care sunt la etapa incepatoare de constructie:
- 40% la semnarea contractului preliminar de vanzare-cumparare
- 40% la finalizarea constructiei acoperisului
- 20% la finalizarea intregii constructii si emiterea actelor de dare in folosinta

2. Pentru vilele la care a luat sfarsitul constructia acoperisului:
- 70% la semnarea contractului preliminar de vanzare-cumparare
- 30% la finalizarea intregii constructii si emiterea actelor de dare in folosinta
sau
- 60% la semnarea contractului preliminar de vanzare-cumparare
- 20% in 30 zile de la semnarea contractului preliminar
- 20% la finalizarea intregii constructii si emiterea actelor de dare in folosinta

3. Pentru vilele care sunt gata deja, e necesar sa achitati suma intreaga la semnarea contractului de vanzare-cumparare.

Foarte rar se intampla ca clientii in Santa Marina sa vina in Bulgaria pentru a semna contractul preliminar de vanzare-cumparare. Majoritatea clientilor prefera ca el sa fie trimis prin posta deja semnat de compania dezvoltator. Este decizie personala sa veniti in Bulgaria pentru a semna acest contract sau sa-l primiti prin posta. Daca hotarati sa primiti prin posta contractul, rugam sa ne informati de adresa deplina de corespondenta si numarul de telefon.
Dupa ce primiti contractele e nevoie sa reintoarceti o copie semnata de dumneavoastra. Este foarte important ca ambele parti sa dispuna de cate o varianta originala a contractului. Dupa ce compania dezvoltator primeste contractul preliminar si contractul de management semnate de dumneavoastra, impreuna cu prima rata transferata in contul bancar al firmei (toate datele necesare sunt specificate in contract), locuinta aleasa de dumneavoastra va fi oficial inscrisa "Vanduta".

  Pret: de la 51 000 Euro 

  Num. Ref.: 3042

Specificatii si Facilitati

 • Top locatieTop locatie
 • Prima liniePrima linie
 • Panorama la marePanorama la mare
 • PadurePadure
 • SaunaSauna
 • Sala de FitnesSala de Fitnes
 • ParcareParcare
 • P/u scaun rulantP/u scaun rulant
 • MareMare
 • Loc istoricLoc istoric
 • JacuzziJacuzzi
 • Taxa de mentenantaTaxa de mentenanta
 • Constructie nouaConstructie noua
 • PiscinaPiscina
 • DealuriDealuri
 • Centru balnearCentru balnear
 • Teren de TenisTeren de Tenis

Localizare

Informatie generala

 • Locatie: Sozopol
 • Tip: Apartamente
 • Dormitoare: Studio - 4
 • Bai: 1 - 2
 • Suprafata: 52 - 226 m2
 • Mobilier: Nemobilat, Мobilat
 • Num. Ref.: 3042
Imobil vandut / nu este disponibil

Imobil vandut / nu este disponibil