Infiintarea unei societati comerciale in Bulgaria

Infiintarea unei societati comerciale


  Cum se infiinteaza o societate comerciala in Bulgaria:

Pentru aceasta este necesar sa inregistrati o Societate cu Raspundere Limitata (cea mai raspandita forma de societate) la Curtea Locala in regiunea unde se afla imobilul ce doriti sa-l cumparati, solicitantul fiind proprietarul companiei. Pentru aceasta este suficient de a deschide un cont bancar la orice banca din Bulgaria si sa depozitati suma de 2 BGL (In Septembrie 2009, a fost aprobata noua lege, conform careia fondul social necesar infiintarii unei societati a fost micsorat de la 5000 BGL la 2 BGL, pentru a usura procedura de infiintare a unei societati si a incuraja dezvoltarea bizness-ului mic si mijlociu). Banca apoi emite o declaratie prin care se confirma existenta acestui fond de bani, pentru a incepe activitatea de business. Aceasta se prezinta apoi, impreuna cu un set de acte necesare la Curtea Locala, unde are loc inregistrarea companiei . Dupa ce compania este inregistrata, solicitantul este in drept de a incasa fondul depozitat si sa-l foloseasca pentru cumpararea imobilului dorit.

  Procesul de inregistrare a unei companii, de obicei dureaza intre una si patru saptamani. Nu este necesar ca solicitantul sa fie prezent in tara in timp ce  are loc inregistrarea companiei; este suficient doar sa semneze toate actele necesare sau sa imputerniceasca o persoana/avocat pentru a efectua aceste proceduri.
Agentia noastra colaboreaza cu avocati care ar putea sa preia acest serviciu pentru dumneavoastra, astfel economisindu-va timpul. Va vom ghida doar prin toate procedurile necesare.

 

Mai multe articole din Informatie utila