Statiunile de schi din Bulgaria dau startul sezonului de iarna 2013-2014

La scurt timp inainte de deschiderea oficiala a noului sezon de iarna in statiunile de schi, operatorii turistici si hotelurile sunt relativ calmi pentru lunile viitoare. Turistii au inceput sa umple statiunile de schi, rezervarile anticipate cresc cu viteza normala, iar pachetele pentru viitoarele sarbatori de Craciun si Anul Nou au fost vandute deja.

In saptamnile urmatoare toate statiunile de schi Din Bulgaria vor deschide oficial sezonul de iarna. Primii vor da startul sezonului de iarna in statiunea Pamporovo. Ceremonia de deschidere va fi pe 07 decembrie, si traditional in prma zi toate lifturi vor merge gratuit. Clientii din statiune pot beneficia de perioada promotionala intre 8 si 20 decembrie, cand bilete pentru lift vor costa 37 leva.
Incepand cu 21 decembrie va intra in vigoare pretul standard de sezon de 53 leva,  pentru un skipass pe o zi, ceea ce reprezinta o crestere de 3 leva, comparativ cu iarna trecuta.

La 14 decembrie, inceputul sezonului de schi 2013/2014 va fi dat si in statiunile Bansko si Borovets.

Startul oficial in Bansko va fi dat de campionii de schi Alberto Tomba si Marc Ghirardelli, si in Borovets va fi organizat un spectacol de foc, demonstratii de freeride iar preturile biletelor la lift vor fi reduse cu 50% ziua si cu 100%, adica gratuite pe timp de noapte.