Mai multe infromatii despre noi

  Dream Bulgaria Srl. este o companie inovatoare de consultanta si intermediere, specializata in promovarea si vanzarea de bunuri imobiliare de calitate pe intreg litoralul bulgaresc, precum si in statiunile de munte si cele mai mari orase din Bulgaria.

Compania a inceput activitatea in 2005, iar obiectivul nostru principal este de a oferi asistenta profesionala deplina, suport informational si tehnic pentru o investitie imobiliara fara probleme in Bulgaria.

Aceasta include vanzari directe si asigurarea comunicatiei "vanzator - cumparator", consultanta si negocieri, studierea unui anumit segment de piata in sectorul imobiliar, asistenta juridica si ajutor in alte aspecte care pot aparea atunci cand se efectueaza operatiuni cu bunuri imobiliare in Bulgaria.

Fie ca sunteti interesat in a gasi o casa de vacanta sau planificati sa investiti intr-o proprietate in Bulgaria, suntem aici pentru a va ajuta. Dispunem de o gama larga de proprietati disponibile - de la diverse proprietati comerciale si terenuri de constructie pana la case traditionale bulgaresti sau apartamente in ansambluri rezidentiale de vacanta, atat pe coasta Marii Negre cat si in statiunile de munte.

Baza noastra de date cu proprietati de vanzare, este in continua crestere, toate locuintele fiind verificate din punct de vedere juridic. Folosind cele mai recente tendinte in marketing si publicitate, depunem toate eforturile ca ofertele noastre sa fie prezentate in cel mai bun si accesibil de inteles mod.

Pentru a profita de oportunitatile suplimentare pe care le ofera site-ul nostru, va recomandam sa va faceti un cont personal. In acest fel, veti avea posibilitatea sa urmariti mai usor ofertele care va plac prin adaugarea lor in lista de proprietati favorite si sa primiti automat e-mail atunci cand o proprietate este redusa ca pret. La fel, inregistrarea va permite sa efectuati contact mai usor si rapid cu noi.

  Parteneriat

Credem, ca aplicand principiile colegialitatii, increderii si bunii intelegeri, ne putem parteneria cu succes cu alte parti (firme de consultanta si persoane care activeaza in sectorul "Imobiliare"). Prin urmare, in mod constant suntem in cautare de noi parteneri cu care sa dezvoltam cu succes activitatea noastra, in acelasi timp, contribuind la renumele si reputatia industriei noastre.

  Contactati-ne pentru mai multe informatii.

 

  Ce spun clientii despre noi